Друго почистване

Почистване след събития 

Организирайте смело Вашето мероприятие – Домашни партита, концерти, фестивали, митинги, спортни състезания… защото “PureClean” ще почисти след Вас.

Почистване след пожар 

След неприятен инцидент като пожар, помещението може да бъде професионално почистено в пълна или частична степен в зависимост от щетите. “PureClean” предлага да почисти всички стени, тавани, ъгли, фуги и т.н. за да можете да боядисате наново помещението без боята да се лющи или зацапва.

Почистване на басейни 

„PureClean” предлага своя професионализъм в зазимяване и цялостно почистване на всякакъв вид басейни . Услугата включва професионални препарати и машинни, които ще превърнат Вашия басейн отново в познатата водна атрацкция..

Снегопочистване

Полимерно запечатване

Полимерно запечатване

Полимерова запечатка

Ето как можем да Ви помогнем

Разполагаме с добре обучен екип хигиенисти, мобилни групи, авто парк, професионална техника и инструменти. Компоненти помагащи ни да задоволим всякакви нужди и изисквания, като почистване на големи строителни обекти след ремонт и строеж. Основно и абонаментно почистване на бизнес сгради, търговски площи и промишлени обекти, така и почистване на офиси и домове. Изпиране на килими, мокети и мека мебел, измиване на твърди настилки, почистване на прозорци и фасади. Към всеки наш клиент подхождаме строго индивидуално, създава се ценова оферта след безплатен оглед и консултация от наш екип.


• Всичко започва със записване – Свържете се с Нас на дадените контакти и направете своето запитване.
• Кажете ни от какво имате нужда – Нашите консултанти ще ви помогнат като им споделите вашите мисли и идеи.
• Нашата презентация за вас – Нашият консултант ще направи оглед и ще обсъди с Вас различните варианти и идеи
• Вашият красив дом – Ще направим помещението Ви като ново.