cleanpurecleanpure

Кои сме ние?

Почистваща Фирма Варна

“Cleanpure” е специализирана в сферата на професионалното почистване.

Разполагаме с добре обучен екип хигиенисти, мобилни групи, авто парк, професионална техника и инструменти. Всички тези компоненти ни помагат да задоволим всякакви нужди и изисквания като почистване на големи обекти след ремонт и строеж, основно и абонаментно почистване на бизнес сгради, така и почистване на офиси и домове. “Cleanpure” е специализирана също така в изпиране на килими, мокети и мека мебел, измиване на твърди настилки, почистване на прозорци и фасади. Към всеки наш клиент подхождаме строго индивидуално, създава се ценова оферта след безплатен оглед и консултация от наш екип.

“Cleanpure” има възможността да ви предложи всичко нужно за перфектното почистване на вашия имот, дом, офис или сграда.

Вече 6 години ние от “Cleanpure” правим света около вас по-чист . Наши клиенти са както частни лица, така и бизнес организации.

Виждане

Високо качество – ето нещо, за което можете да разчитате на нас! Ние държим на качеството на услугите си, което е гаранция за успех и основа за разширяване на нашия бизнес. Гордеем се, че сме една от малкото почистващи фирми, в които няма текучество, поради което можем да поддържаме постоянно високо ниво на компетентност и квалифицираност на персонала, за да бъдат задоволени високите изисквания на клиентите ни

Мисия

Освен традиционните услугите по почистването ние можем да ви предложим и система за поддръжка на хигиената във вашият офис, хотел или дом. Можем да закупим вместо вас и да ви доставяме необходимите хигиенни материали за санитарните ви помещения. Можем да се погрижим и за чистотата на околосградното ви пространство.

История на компанията

2011

Началото

Това е годината, в която фирма „CleanPure” беше създадена от трима души решили да създадат компания по западен стандарт и да доставят на своите клиенти качествено и бързо обслужване. Показвайки своя потенциал нашата фирма бавно, но сигурно започна да отъпква пътеките на своето развитие.

2012

Развитие

Все повече и повече клиенти ни се довериха, за да бъде техният офис или апартамент чист и уютен.  “CleanPure” създаде и първите си абонаментни програми като подписахме и договори с корпоративни клиенти, които ни повериха техния офис и ние не ги разочаровахме.

2013

Разширяване

Поради все по-големия обем от работа фирмата се разрастна до над 10 работника, който имаха грижата да доставят ежедневно качествено професионално почистване. Фирмата разшири своята дейност като навлезе на пазара и в градовете Русе, Разград и Шумен.

2014

Подобряване

“CleanPure” въведе и нови услуги за своите клиенти, като те вече имаха възможност за почистване след ремонтни дейности и почистване на басейни. Доволните клиенти вече наброяваха над 30 фирми и индивидуални клиента, а фирмата продължи да се разраства като Добрич и Бургас също можеха да използват нашите услуги.

2015

Обновяване

Закупихме нова и скъпоструваща техника като това допринася за по-високото качество на предлаганите от нас почиствания. Решихме да предложим и франчайзинг за всеки, който желае да работи и да се развива в сферата на почистването,.

2016

Успех

Още повече клиенти търсят нашите услуги като към този момент обслужваме над 20 фирми и над 40 индивидуални клиента. Направихме и първия си франчайзинг в град Силистра.